پخش زنده
امروز: -
زنگ جشن نیکوکاری همزمان با سراسر استان به صورت نمادین در دبیرستان دخترانه صدیقه کبری قزوین به صدا در آمد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، مدیرکل آموزش و پرورش استان در این مراسم گفت: در یک هزار و 200مدرسه پایگاه
های جمع آوری کمک های دانش آموزی مستقر شده است.
سالار قاسمی افزود: همه کمک های نقدی و غیرنقدی دانش آموزان نیکوکار به دیگر دانش آموزان نیازمند اهدا می شود.
استاندار قزوی در این مراسم ضمن تجلیل از پویایی جوانان و دانش آموزان در کمک به نیازمندان، گفت: این نسل جوان است که درحال حاضر می تواند با در دست گرفتن امور، فاصله بین قشرهای کم درآمد را با دیگر افراد کاهش دهد.
مومنی مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان هم در این مراسم گفت: علاوه بر مدارس، یک هزار و ۸۷۳ پایگاه جمع آوری کمک های مردمی هم در سراسر استان در نظر گرفته شده است که آماده دریافت کمک های مردمی است.
به گفته مومنی سال گذشته ۲میلیارد و ۷۰۰میلیون تومان کمک های مردمی در استان جمع آوری شد که پیش بینی می شود امسال این کمک ها به حدود ۴میلیارد تومان افزایش یابد.
پایگاه های کمیته امداد فردا در سطح شهر و روز جمعه در میعادگاه های نماز جمعه پذیرای دریافت کمک های مردم نوع دوست استان هستند.